OBAVIJEST!

 • Objavljeno u
 • Objavljeno u Novosti
IZMJENE GLAZBENO - SCENSKOG NASTUPA GLAZBENE ŠKOLE U NOVSKOJ
 
Projekcija za četvrtak  21.6. pomiče se na 22 sata (gradski park)
Projekcija za petak 22.6. je u 21h,  ali u sportskoj dvorani Srednje škole Novska! 
 
Više...

Glazbeno-scenski spektakl "Grease" u Novskoj

 • Objavljeno u
 • Objavljeno u Novosti

Poznati mjuzikl "Briljantin" u Novskoj na otvorenom izvode učenici Glazbene Škole U Novskoj 21. i 22.6. u 21h u Novljanskom parku! Grease je svatko gledao, ali uživo u Novskoj nitko! Zato dođi i u glavnim ulogama pogledaj našeg John Travolta - Sandra Bjelanovića i naše Olivia Newton-John - Rebecca Bjelanović i Ivana Kuliš!

Više...

Dani višanja u "ulici višanja" - raspoloženje uz kolače, koktele, palačinke i dobru glazbu

 • Objavljeno u
 • Objavljeno u Novosti
Kolači, kokteli od višanja, miris palačinki i dobra glazba bili su povod da se okupe mještani ulice Kralja Zvonimira. Oni se mogu pohvaliti kako žive u ulici s najviše zasađenih stabala višnje pa su odlučili prirediti Dan višanja, okupljanje koje su nazvali „više od višnje“.
 
Sve je bilo u znaku slatko kiselog crvenog ploda višnje, sokovi koje su napravile vrijedne domaćice, razni kolači s višnjama koje su ponudile, osvježavajući kokteli po volji konzumenata, s ili bez dodatka nekog alkoholnog pića, rashlađene i sa šećernim obrubom oko čaša, vješto je spravljao koktel majstor Ante Fabijanić, dok je palačinke nudio Marijan Jovanović, kuhar.
 
Atmosferu je upotpunio glazbeni trio, biranim repertoarom pjesama, a pomogle su i djelatnice TZ Garda Novske, Ivana i Milijana. Ovo je novi dio programa povodom “Ljeta u Novskoj“, kvartovsko okupljanje građanki i građana Novske koji će sigurno biti i primjer drugima da se nekim povodom okupe u svojim ulicama.
Više...

Javni poziv za Stručno osposobljavanje - 2018.

 • Objavljeno u
 • Objavljeno u Novosti

URBROJ: 142/2018-06-15/4
Novska, 15. lipnja 2018.


Na temelju članka 6. Zakona o poticanju zapošljavanja (“Narodne novine” broj: 57/12, 120/12 i 16/17) i članka 17. Zakona o turističkim zajednicama i promicanju hrvatskog turizma, a sukladno Programu stručnog osposobljavanja za rad bez zasnivanja radnog odnosa na radnom mjestu Stručnog suradnika za promociju i marketing te Odluke Turističkog vijeća Turističke zajednice Grada Novske, dana 15.06. 2018.raspisuje se

Više...

VIŠE OD VIŠNJE

 • Objavljeno u
 • Objavljeno u Novosti

"Više od višnje" nešto je novo na manifestaciji "Ljeto u Novskoj". U subotu 16.6. od 18 sati posjeti Ulicu kralja Zvonimira (na sredini kod skretanja u I.Gundulića) i probaj različite vrste hrane i pića koje uključuju višnje.

Više...

ŠKEVINOV IZAZOV 2.

 • Objavljeno u
 • Objavljeno u Novosti
17. lipnja održava se drugu godinu za redom amaterski triatlon pod imenom Škevinov Izazov 2.
 
Svaki uspješni triatlonac (u ovom slučaju triatlonska obitelj Škevin) ima pravo pripremiti izazov na svom terenu. Pozivamo vas na prekrasno Novljansko jezero te zaplivajte i podržite triatlonece koji nakon plivanja biciklima nastavljaju prema Pakracu i završnom usponu na planinarski dom Omanovac. Na vrhu ih očekuje završna tranzicija, trčanje na 655m kroz hladovinu bukove šume.
Utrka je otvorena za sve sudionike, start je grupni, ali razdvojiti ćemo mušku i žensku kategoriju.
 
Radi lakše organizacije i prijevoza stvari i bicikla, molim najaviti svoj dolazak na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili broj telefona 091/252-0922 – Darko Škevin
Više...

GLAMUROZNI ZAVRŠETAK "TJEDNA MODE" - MODNA REVIJA, PLES I LJEPOTA

 • Objavljeno u
 • Objavljeno u Novosti
Tjedan pun događanja vezan za modu i ljepotu, modne radionice, izložba, kazališne predstave, završen je glamuroznim Modno zabavnim spektaklom „Fashion Day“.
 
Manekenke su prije izlaska na pistu našminkale vizažistice „Profokusa“ iz Zagreba, uređene su im frizure i modna revija je mogla započeti. Upaljeni su reflektori, a na scenu su izašli plesni parovi Plesnog centra Zagreb koji vodi plesačka zvijezda Nicolas Quesnoit uz ritmove tanga, latino i klasičnih plesova, više puta su tijekom večeri oduševili publiku.
 
Revijalni dio otvorila je etno kreacijama Udruga žena „Iskra“ Novska, a zatim su se redale kolekcije, Nade Ajazaj iz Kutine, Novljanke Martine Kuzlić, Elene Conjar iz Siska, prikazana je i odjevna kolekcija Srednje škole Novska, domaćih dizajnerica, Andreje Bogatić, Snježane Kuruzović, te nakit Kate Kolarić i Ivane Komel.
 
Kreacije su nosile manekenke iz agencije „Impress“ Daruvar i iz Novske.
 
Glazbeni dio programa u završnici je ispunio DJ „Kameny“.
 
Program „Tjedna mode“ nakon dvije godine stanke, u organizaciji POU Novska i TZ Grada Novske, pružio je gledateljima uživanje i zasigurno zaslužuje pozornost. Nakon trinaest puta do sada održanog sadržaja koji ispunjavaju ljetno vrijeme programa „Ljeto u Novskoj“, trebao bi se nastaviti, jer prema reakcijama gosti i dizajnera „Tjedan mode“ postao je brend.
Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed

TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA NOVSKE

TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA NOVSKE
TURISTIČKI URED
ULICA KRALJA TOMISLAVA 2
44330 NOVSKA
OIB: 21665908269
email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
tel: +385 (0) 44 600 062
tel/fax: +385 (0) 44 601 305

Predsjednik: Marin Piletić, prof.

Facebook stranice TZG Novske

RADNO VRIJEME: ponedjeljak - petak: 7,00 – 15,00 sati

Log In or Register