Strategija za sveukupni turistički razvoj Grada Novske

Objedinjavanje turističkih potencijala, osmišljavanje kvalitetnih turističkih sadržaja u ponudi, kao i  stvaranje kvalitetnih resursa u turizmu, dio je budućeg dokumenta „Strategije razvoja turizma Grada Novske“. 
 
Analiza postojećeg stanja na dvije  radionice na kojima  su sudjelovali predstavnici javnog i privatnog sektora, predstavnici udruga i zainteresiranih koji doprinose širokoj i raznovrsnoj ponudi, kulturnim, etno događanjima i gastronomskoj ponudi, nastavljena je obilaskom terena.
Vlasnike obrta, obiteljskih gospodarstva kao i zbirki predmeta, a koji mogu doprinijeti formulaciji razvojne vizije i konkretnih aktivnosti za sveukupni turistički razvoj Grada Novske, obišle su stručne suradnice, Poduzetničkog centra iz Garešnice, angažiranih na izradi Strategije, direktorica Vida Iličić i predstavnica TZ Novska, Marija Kos.
 
Prema riječima Vide Iličić, strategijom se posebice želi naglasiti potencijal područja za razvoj održivog turizma, a kroz razgovore na terenu sa sudionicima, sagledati mogućnosti i načine na koji oni mogu doprinijeti turističkoj ponudi. 
  
Ž.G. 
 

TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA NOVSKE

TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA NOVSKE
TURISTIČKI URED
ULICA KRALJA TOMISLAVA 2
44330 NOVSKA
OIB: 21665908269
email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
tel: +385 (0) 44 600 062
tel/fax: +385 (0) 44 601 305

Predsjednik: Marin Piletić, prof.

Facebook stranice TZG Novske

RADNO VRIJEME: ponedjeljak - petak: 7,00 – 15,00 sati

Log In or Register