STIGLE FINANCIJSKE POTPORE DOGAĐANJIMA TIJEKOM “Ljeta u Novskoj”

Tijekom svibnja Turistička zajednica Sisačko-moslavačke županije raspisala je Javni poziv za financiranje događaja za udruge i ustanove u 2018. godini. Nekolicina novljanskih udruga i jedna ustanova, spremno su dočekale natječaj i prijavile svoje programe. Tako su za svoje projekte, sredstva osigurali Pučko otvoreno učilište za “Fashion day”, AK Noga za “Novska RUN”, MK Škorpioni za “Motosusret”, Poprock škola Sisak za “Međunarodni blues kamp u Plesmu”, te Češka beseda za “Vršidbu žita”.
 
“Budući da smo vidjeli javni poziv, kontaktirali smo udruge i ustanove kako bi se na vrijeme prikupila dokumentacija i napisali projekti. Na sreću, svi prijavljeni su dobili sredstva i održali svoje programe. Financijska sredstva olakšavaju organizaciju događaja, ali i daju na važnosti svakom projektu”, rekli su u Turističkoj zajednici.
 
Većina programa već se održala, a 18. kolovoza očekuje nas “Novska RUN”, velika utrka koja je zadnjih godina postala prepoznatljivi dio “Ljeta u Novskoj”, ali i jedan od najvećih događaja u Sisačko-moslavačkoj županiji. Prema riječima organizatora, ima i humanitarni karakter jer će prikupljeni novac darovati Udruzi Kolibrići koja okuplja oboljele od spinalne mišićne atrofije, a sve pod geslom “Tisuću koraka za jedan tvoj”! 
 

TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA NOVSKE

TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA NOVSKE
TURISTIČKI URED
ULICA KRALJA TOMISLAVA 2
44330 NOVSKA
OIB: 21665908269
email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
tel: +385 (0) 44 600 062
tel/fax: +385 (0) 44 601 305

Predsjednik: Marin Piletić, prof.

Facebook stranice TZG Novske

RADNO VRIJEME: ponedjeljak - petak: 7,00 – 15,00 sati

Log In or Register