OBAVIJEST I UPUTE KANDIDATIMA Javnog poziva za prijam osobe na stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa u Turističkoj zajednici Grada Novske

Obavijest i upute kandidatima
 
 
Intervju s kandidatima koji ispunjavaju formalne uvjete Javnog poziva za prijam osobe na stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa u Turističkoj zajednici Grada Novske održat će se u ponedjeljak 16. rujna 2019. u 9,00 sati u maloj gradskoj vijećnici, Trg dr. Franje Tuđmana 2, Novska, o čemu će kandidati biti obaviješteni i telefonskim putem.
 
Kandidati su dužni ponijeti sa sobom osobnu iskaznicu. Ako kandidat ne pristupi razgovoru (intervjuu) smatra se da je povukao prijavu na javni poziv i više se ne smatra kandidatom.
 
Razgovor (intervju) provodi Povjerenstvo za provođenje postupka Javnog poziva za prijam osobe na stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa u Turističkoj zajednici Grada Novske na radno mjesto – stručni suradnik/ca za promociju i marketing.
 
Povjerenstvo kroz razgovor – intervju s kandidatima utvrđuje interese, profesionalne ciljeve i viziju razvoja turizma grada Novske. Rezultati intervjua boduju se od 1 do 10 bodova.
 
Povjerenstvo dostavlja Predsjedniku Skupštine i Turističkog vijeća Turističke zajednice Grada Novske rang-listu kandidata i sastavlja izvješće o provedenom postupku koje potpisuju svi članovi Povjerenstva. 
 
Nakon postupka izbora kandidata, podnosi se zahtjev za stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa Hrvatskom zavodu za zapošljavanje. Nakon dobivene pozitivne suglasnosti od Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, izabrani kandidat započinje stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa u Turističkoj zajednici Grada Novske.
 
Kandidat koji nije zadovoljan provedbom natječaja i izabranim kandidatom, ima pravo podnijeti žalbu Turističkom vijeću Grada Novske u roku od 7 dana od dana objave rezultata.
 
 
 
                                               Turistička zajednica Grada Novske
Povjerenstvo za provođenje postupka Javnog poziva za prijam osobe na stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa u TZ Grada Novske
 

TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA NOVSKE

TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA NOVSKE
TURISTIČKI URED
ULICA KRALJA TOMISLAVA 2
44330 NOVSKA
OIB: 21665908269
email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
tel: +385 (0) 44 600 062
tel/fax: +385 (0) 44 601 305

Predsjednik: Marin Piletić, prof.

Facebook stranice TZG Novske

RADNO VRIJEME: ponedjeljak - petak: 7,00 – 15,00 sati

Log In or Register