Posljednje objave

Natjecanje u kuhanju vina

Natjecanje u kuhanju vina

Dragi vinoljupci, u tijeku su prijave za Natjecanje u kuhanju vina koje će se održati 5. siječnja u 18:00h u Novljanskom ćošku.

Svjedok vremena

Svjedok vremena

U povodu 20. obljetnice smrti prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana pozivamo Vas na predstavljanje fotomonografije Renata Branđolice “Svjedok vremena” i izlaganje

Različiti glazbeni stilovi uz obilježavanje Svjetskog dana glazbe

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on reddit
Reddit

Novljanski glazbenici priključili su se obilježavanju Svjetskog dana glazbe, pa je tako u petak, 21. lipnja, od dopodnevnih sati do večeri, središnji dio grada bio ispunjen glazbenim zvucima.

Učenici Glazbene škole u Novskoj

Glazba je okupila glazbenike, od onih najmlađih, malo starijih i veterana na površini pokraj fontane do prostora na malom trgu. Svirali su različite glazbene stilove, klasične glazbene teme, pop i rock glazbu, evergrine do tamburaških pjesama.

Denis i Bruno guitar duo

Za odlično raspoloženje, pored glazbenika, uživali su baš svi koji su bar na trenutak stali i poslušali zvuke glazbe. Za glazbenu organizaciju ovog velikog glazbenog partija pobrinula se Turistička zajednica Grada Novske uz sudjelovanje sadašnjih i bivših učenika Glazbene škole u Novskoj, Denisa, Drage i Dominika i svih koji su se odazvali obilježavanju Svjetskog dana glazbe.