Ljeto u Novskoj

Tri mjeseca zabave

Manifestacija „Ljeto u Novskoj“ najdulja je novljanska manifestacija. Kroz 3 ljetna mjeseca posjetiteljima nudi brojne programe i sadržaje koji se odvijaju u gradu i na Novljanskom jezeru.

Uz već tradicionalna događanja Ljeto u knjižnici, Vršidba žita, Kino pod zvijezdama, Fashion day, Vatrogasni izazov, Izviđački kamp „Dupin“, folklorne susrete, biciklijade, motosusret, kazališne predstave, paintball turnir, svake godine se program manifestacije obogaćuje novim zanimljivim sadržajima.

Ljeto u Novskoj
Ljeto u Novskoj

Novljansko jezero je meka ljetnih događanja u sklopu manifestacije, daleko od gradske vreve i buke pa se na tom rekreacijskom centru i izletištu održavaju turniri u paintballu, streetballu, odbojci na pijesku, biciklijade, planinarenje, kupanje na plaži, veslanje, kanui, čamci, vaterpolo, ribolov, roštiljade, dječji susreti i igre, likovne kolonije. Idealno je za obiteljske izlete i team building programe, sportske rekreativce, škole u prirodi.

 

Programe su u Gradskom parku predstavile djelatnice Turističke zajednice Grada Novska. S velikim „Fontana party“  uz obilje glazbe i glazbenih žanrova u Gradskom parku otvara se program Ljeta 20. lipnja, a do kraja mjeseca kolovoza, za Novljane i goste, biti će mnogo zanimljivih sadržaja.

ljeto u novskoj

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *