Posljednje objave

Tek molitvu imam - Kristina Semenjuk

Tek molitvu imam

Gradska knjižnica i čitaonica “Ante Jagar” Novska poziva Vas na predstavljanje zbirke pjesama “Tek molitvu imam” autorice Kristine Semenjuk u izdanju Ogranka

Festival motora i glazbe “Divljih jagoda” – mega spektakl

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on reddit
Reddit

Najveće okupljanje vlasnika motora do sada u Novskoj, 5. Moto susreti u organizaciji MK „Škorpion“ Novska okupili su poklonike brzih motora uz odličnu zabavu i dobru svirku.

Koncert Divljih Jagoda
Divlje Jagode u Novskoj

Kako ne bi propustili priliku da pokažu svoju gostoljubivost i dobre prijateljske odnose s moto klubovima iz Hrvatske i Europe, članovi MK „Škorpion“ potrudili su se u organizaciji u želji da svim gostima i ostalim posjetiteljima pruže dobar provod.

I uspjeli su u tome, jubilarni 5. susreti bili su izvanredan događaj, od druženja do glazbe, kampiranja, rocka i hladnog piva.

Motori
motori

S razglasa su još od početka okupljanja puštane dobro odabrane glazbene rock teme, a tijekom dana i predvečer prebacili su u veću brzinu. Kao predgrupa nastupio je „Requiem“ , a nakon njih zvijezde moto susreta u nešto izmijenjenom postavu – „Divlje jagode“ s prepoznatljivim pjesmama, legendarnoj „Motori“ do ostalog repertoara iz njihovog glazbenog rada, koju publika rado voli čuti.

Moto susreti prerastaju u mega spektakl, festival motora i glazbe u organizaciji MK „Škorpiona“ i uz potporu Grada Novske i TZ Grada Novske.