Posljednje objave

Natjecanje u kuhanju vina

Natjecanje u kuhanju vina

Dragi vinoljupci, u tijeku su prijave za Natjecanje u kuhanju vina koje će se održati 5. siječnja u 18:00h u Novljanskom ćošku.

Svjedok vremena

Svjedok vremena

U povodu 20. obljetnice smrti prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana pozivamo Vas na predstavljanje fotomonografije Renata Branđolice “Svjedok vremena” i izlaganje

Izviđači iz Francuske nose kući lijepa sjećanja na dane boravka u kampu DUPIN

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on reddit
Reddit

Nakon desetak dana boravka u Međunarodnom izviđačkom kampu „Dupin“ u Jazavici, izviđači iz francuskog grada Toulousa, grada smještenog u jugozapadnom dijelu Francuskoj, oprostili su se od svojih domaćina iz Odreda izviđača „Zelena patrola“ Rajić i otputovali kućama.

Kamp DUPIN
Kamp DUPIN sa gostima iz Francuske

Boravak je prošao u dobrom raspoloženju, uz uobičajene izviđačke aktivnosti i uređenje kampa, uradili su drvenu ogradu oko šatorskog naselja, napravili su vidikovac, obojili nove klupe, a bilo je vremena i za posjetiti Park prirode Lonjsko polje, kupati se u Novljanskom jezeru, bazenima u Lipiku, obišli su Novsku i druga mjesta. Sa sobom nose lijepe uspomene na zajednički provedene dane i ostavljaju drage prijatelje koje su upoznali tijekom boravka u kampu.

Izviđač gitarist
Kamp DUPIN sa gostima iz Francuske

Raspremili su šatore, spustili zastave i uputili su se svojim kućama, bogatiji za nova iskustva i prijateljstva. Kako je kazala voditeljica Rebeka, dane su im ispunile brojne aktivnosti, rad, zabava i druženje, a kako najavljuje, već u srijedu u Međunarodni izviđački kamp „Dupin“ doći će veća skupina izviđača iz Portugala.

Čekaju ih izvođači OI „Zelena Patrola“, Ljiljana Ludzjak, starješina odreda, Biljana Došlović, načelnica, Jelena Bandić i Sanja Šobak, Valerija Kovačić, kuharica, Filip Jauk i Josip Džaja, studenti i voditelji te Iva Horžić, studentica i administratorica aktivnosti te Rebeka Janoš, tajnica i voditeljica kampa.