Kralja Tomislava 2

44330, Novska

+385 (0) 44 600 062

Nazovite nas

Pon - Pet: 7:00 - 15:00

Naše radno vrijeme

Posljednje objave

Uklade – Više od kvarta

Lijepo vrijeme napokon je stiglo, dani su duži, a to znači da su u tijeku i omiljena kvartovska druženja. Družimo se na

Izviđači iz Francuske nose kući lijepa sjećanja na dane boravka u kampu DUPIN

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit

Nakon desetak dana boravka u Međunarodnom izviđačkom kampu „Dupin“ u Jazavici, izviđači iz francuskog grada Toulousa, grada smještenog u jugozapadnom dijelu Francuskoj, oprostili su se od svojih domaćina iz Odreda izviđača „Zelena patrola“ Rajić i otputovali kućama.

Kamp DUPIN
Kamp DUPIN sa gostima iz Francuske

Boravak je prošao u dobrom raspoloženju, uz uobičajene izviđačke aktivnosti i uređenje kampa, uradili su drvenu ogradu oko šatorskog naselja, napravili su vidikovac, obojili nove klupe, a bilo je vremena i za posjetiti Park prirode Lonjsko polje, kupati se u Novljanskom jezeru, bazenima u Lipiku, obišli su Novsku i druga mjesta. Sa sobom nose lijepe uspomene na zajednički provedene dane i ostavljaju drage prijatelje koje su upoznali tijekom boravka u kampu.

Izviđač gitarist
Kamp DUPIN sa gostima iz Francuske

Raspremili su šatore, spustili zastave i uputili su se svojim kućama, bogatiji za nova iskustva i prijateljstva. Kako je kazala voditeljica Rebeka, dane su im ispunile brojne aktivnosti, rad, zabava i druženje, a kako najavljuje, već u srijedu u Međunarodni izviđački kamp „Dupin“ doći će veća skupina izviđača iz Portugala.

Čekaju ih izvođači OI „Zelena Patrola“, Ljiljana Ludzjak, starješina odreda, Biljana Došlović, načelnica, Jelena Bandić i Sanja Šobak, Valerija Kovačić, kuharica, Filip Jauk i Josip Džaja, studenti i voditelji te Iva Horžić, studentica i administratorica aktivnosti te Rebeka Janoš, tajnica i voditeljica kampa.