Posljednje objave

Natjecanje u kuhanju vina

Natjecanje u kuhanju vina

Dragi vinoljupci, u tijeku su prijave za Natjecanje u kuhanju vina koje će se održati 5. siječnja u 18:00h u Novljanskom ćošku.

Svjedok vremena

Svjedok vremena

U povodu 20. obljetnice smrti prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana pozivamo Vas na predstavljanje fotomonografije Renata Branđolice “Svjedok vremena” i izlaganje

Glazba, svjetlosna kulisa, mjehurići od sapunice i kokteli na fontani za kraj Ljeta u Novskoj

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on reddit
Reddit

Okupljanjem u gradskom parku na „Fontana party“, uz glazbu DJ-a i svjetlosnu kulisu, balone, mjehurićima od sapunice i pjenom, završila je ovogodišnja manifestacija „Ljeta u Novskoj“.

Događanja su započela u lipnju, a uz partnere u realizaciji, Turistička zajednica Grada Novske priredili su Novljanima obilje zabavnih, glazbenih, kulturnih i sportskih događanja.

Fontana party

Uz od ranije poznata događanja, „Ljeto u Novskoj“ obogaćeno je nekim novim sadržajima, a kako je istaknula Marija Kos Šaka, voditeljica TZ Novska, „kvartovska okupljanja“ i ulična auto slalom utrka, pobudili su veliku pozornost i posjećenost.

– Zahvaljujem svima koji su sudjelovali u organizaciji i realizaciji sadržaja manifestacije „Ljeto u Novskoj 2019.“, gradskim ustanovama, školama, udrugama i volonterima – kazala je voditeljica.

Fontana Party

Počeci projekta „Ljeta u Novskoj“ krenuli su događajem „Svi na jezeroooo“ 2003. godine, tada u organizaciji POU Novska, da bi se tijekom godina broj programa povećavao, sadržaji bili bogatiji, a broj sudionika i posjetitelja bivao sve veći.