Posljednje objave

valentinovo

NAGRADNA IGRA TURISTIČKE ZAJEDNICE GRADA NOVSKE

Valentinovo 2020. Najljepši izlog Ove godine Turistička zajednica Grada Novske organizira nagradnu igru povodom Valentinova. Nagrađujemo najljepše uređen izlog..  Pošaljite nam fotografije

Kratki espresso

Kava s Ninom Raspudićem

Uz kavu, poslušajte autora najutjecajnije hrvaske kolumne i pitajte ga sve što Vas zanima. Kava s Ninom Raspudićem i predstavljanje knjige “Kratki

Glazba, svjetlosna kulisa, mjehurići od sapunice i kokteli na fontani za kraj Ljeta u Novskoj

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on reddit
Reddit

Okupljanjem u gradskom parku na „Fontana party“, uz glazbu DJ-a i svjetlosnu kulisu, balone, mjehurićima od sapunice i pjenom, završila je ovogodišnja manifestacija „Ljeta u Novskoj“.

Događanja su započela u lipnju, a uz partnere u realizaciji, Turistička zajednica Grada Novske priredili su Novljanima obilje zabavnih, glazbenih, kulturnih i sportskih događanja.

Fontana party

Uz od ranije poznata događanja, „Ljeto u Novskoj“ obogaćeno je nekim novim sadržajima, a kako je istaknula Marija Kos Šaka, voditeljica TZ Novska, „kvartovska okupljanja“ i ulična auto slalom utrka, pobudili su veliku pozornost i posjećenost.

– Zahvaljujem svima koji su sudjelovali u organizaciji i realizaciji sadržaja manifestacije „Ljeto u Novskoj 2019.“, gradskim ustanovama, školama, udrugama i volonterima – kazala je voditeljica.

Fontana Party

Počeci projekta „Ljeta u Novskoj“ krenuli su događajem „Svi na jezeroooo“ 2003. godine, tada u organizaciji POU Novska, da bi se tijekom godina broj programa povećavao, sadržaji bili bogatiji, a broj sudionika i posjetitelja bivao sve veći.