Kralja Tomislava 2

44330, Novska

+385 (0) 44 600 062

Nazovite nas

Pon - Pet: 7:00 - 15:00

Naše radno vrijeme

Posljednje objave

Održan korizmeni koncert Ansambla LADO

U susret najvećem kršćanskom blagdanu, u subotu 23. ožujka 2024. godine u punoj crkvi bl. Alojzija Stepinca, održan je korizmeni koncert glasovitog

Korizmeni koncert Ansambla LADO u Novskoj

„O, Isuse daj mi suze“ korizmeni je koncert Ansambla LADO kojim se programski započinje obilježavanje 75. obljetnice umjetničkog djelovanja jedinog profesionalnog folklornog

Glazba, svjetlosna kulisa, mjehurići od sapunice i kokteli na fontani za kraj Ljeta u Novskoj

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit

Okupljanjem u gradskom parku na „Fontana party“, uz glazbu DJ-a i svjetlosnu kulisu, balone, mjehurićima od sapunice i pjenom, završila je ovogodišnja manifestacija „Ljeta u Novskoj“.

Događanja su započela u lipnju, a uz partnere u realizaciji, Turistička zajednica Grada Novske priredili su Novljanima obilje zabavnih, glazbenih, kulturnih i sportskih događanja.

Fontana party

Uz od ranije poznata događanja, „Ljeto u Novskoj“ obogaćeno je nekim novim sadržajima, a kako je istaknula Marija Kos Šaka, voditeljica TZ Novska, „kvartovska okupljanja“ i ulična auto slalom utrka, pobudili su veliku pozornost i posjećenost.

– Zahvaljujem svima koji su sudjelovali u organizaciji i realizaciji sadržaja manifestacije „Ljeto u Novskoj 2019.“, gradskim ustanovama, školama, udrugama i volonterima – kazala je voditeljica.

Fontana Party

Počeci projekta „Ljeta u Novskoj“ krenuli su događajem „Svi na jezeroooo“ 2003. godine, tada u organizaciji POU Novska, da bi se tijekom godina broj programa povećavao, sadržaji bili bogatiji, a broj sudionika i posjetitelja bivao sve veći.