Posljednje objave

Natjecanje u kuhanju vina

Natjecanje u kuhanju vina

Dragi vinoljupci, u tijeku su prijave za Natjecanje u kuhanju vina koje će se održati 5. siječnja u 18:00h u Novljanskom ćošku.

Svjedok vremena

Svjedok vremena

U povodu 20. obljetnice smrti prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana pozivamo Vas na predstavljanje fotomonografije Renata Branđolice “Svjedok vremena” i izlaganje

Poziv izlagačima na Sajmište „Izvorno naše“

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on reddit
Reddit

Turistička zajednica Grada Novske u okviru manifestacije „Lukovo u Novskoj“ u 2019. godini i proslave Dana Grada organizira tradicionalno Sajmište „Izvorno naše“.

Sajmište je izložbeno prodajnog karaktera pa ovim putem pozivamo sve zainteresirane OPG-ovce, obrte i udruge koji žele izlagati i prezentirati svoje izvorne domaće proizvode, suvenire i rukotvorine da se prijave.
Sajmište „Izvorno naše“ će se održavati tri dana trajanja manifestacije na šetnici pokraj Trga Djure Szabe i to u terminima:

  1. listopada (petak) od 13,00 do 20,00 sati
  2. listopada (subota) od 10,00 do 20,00 sati
  3. listopada (nedjelja) od 10,00 do 20,00 sati

Izložbeni štandovi za izlagače su besplatni, ali uvjet za izlaganje je da izlagači i ove godine budu obavezno odjeveni u odjeću s kraja 19. st. i početka 20. st. (građanska odjeća ili radna nošnja) prema koncepciji sajmišta. Izlagačima je osigurana rasvjeta na štandu.

Prijavnicu molimo vratiti popunjenu do 01. listopada 2019. godine na adresu:
Turistička zajednica Grada Novske, K. Tomislava 2, 44330 Novska ili e-mailom: milijana@novskaturist.hr , sve informacije na broj telefona 044/600 062.