Posljednje objave

Obavijest CORONA

OBAVIJEST

Poštovani, zbog novonastale situacije, radi prevencije širenja koronavirusa (COVID 19), mole se sve stranke koje surađuju s Turističkom zajednicom Grada Novske, da

!OBAVIJEST! – Otkazivanje koncerta

Obavještavamo Vas da se koncert Ansambla LADO, planiran za 1. travnja 2020. „Klanjamo se teb’ Isukarste“ u Crkvi blaženog Alojzija Stepinca u

Izložba mini knjiga

Gradska knjižnica i čitaonica “Ante Jagar” Novska poziva Vas na izložbu mini knjiga iz privatne zbirke obitelji Lončar. Srijeda, 11.3.2020. u 18

Poziv izlagačima na Sajmište „Izvorno naše“

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on reddit
Reddit

Turistička zajednica Grada Novske u okviru manifestacije „Lukovo u Novskoj“ u 2019. godini i proslave Dana Grada organizira tradicionalno Sajmište „Izvorno naše“.

Sajmište je izložbeno prodajnog karaktera pa ovim putem pozivamo sve zainteresirane OPG-ovce, obrte i udruge koji žele izlagati i prezentirati svoje izvorne domaće proizvode, suvenire i rukotvorine da se prijave.
Sajmište „Izvorno naše“ će se održavati tri dana trajanja manifestacije na šetnici pokraj Trga Djure Szabe i to u terminima:

  1. listopada (petak) od 13,00 do 20,00 sati
  2. listopada (subota) od 10,00 do 20,00 sati
  3. listopada (nedjelja) od 10,00 do 20,00 sati

Izložbeni štandovi za izlagače su besplatni, ali uvjet za izlaganje je da izlagači i ove godine budu obavezno odjeveni u odjeću s kraja 19. st. i početka 20. st. (građanska odjeća ili radna nošnja) prema koncepciji sajmišta. Izlagačima je osigurana rasvjeta na štandu.

Prijavnicu molimo vratiti popunjenu do 01. listopada 2019. godine na adresu:
Turistička zajednica Grada Novske, K. Tomislava 2, 44330 Novska ili e-mailom: milijana@novskaturist.hr , sve informacije na broj telefona 044/600 062.