Posljednje objave

Književni tabure: Denis Vidović

Novska, Ul. Tina Ujevića 2 (DHK, Centar za mlade)Petak, 31. srpnja 2020., 18 sati Društvo hrvatskih književnika, Ogranak Sisačko-moslavačke županije, pokreće književnu

Nova Subocka – više od naselja

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on reddit
Reddit

Dosadašnja uspješno održana kvartovska druženja postala su primjer i poticaj za nicanje takvih događanja i u ostalim manjim zajednicama diljem grada Novske. Tako je uz „Više od višnje“, Uklade – više od kvarta“ nastalo i kvartovsko druženje „Više od naselja“.

U organizaciji Turističke zajednice Grada Novske, a u suradnji s Mjesnim odborom Nova Subocka, Udrugom žena Suboćanka i mještana u subotu, 4.7. s početkom u 17 sati održano je popodnevno druženje na otvorenome u Novoj Subockoj.

Tamburaški sastav “VAZDA”

U samom centru naselja zavladala je vesela atmosfera popraćena glazbenim zvucima Tamburaškog sastava „Vazda“, vrijedne ruke mještanki pripremile su razne domaće slane i slatke pite, savijače i perohe, a djeca su uživala u svom kutku za igru.

Ugodna subotnja atmosfera iskorištena je i za sadnju nedavno dobivenih 50 sadnica paulovnije koje je osvojio Mjesni odbor Nova Subocka pokazavši se najboljim u provedenom natječaju u okviru projekta „Bitno je gospodariti otpadom“.