Kralja Tomislava 2

44330, Novska

+385 (0) 44 600 062

Nazovite nas

Pon - Pet: 7:00 - 15:00

Naše radno vrijeme

Posljednje objave

PRIOPĆENJE O OTKAZIVANJU MANIFESTACIJE LUKOVO U NOVSKOJ

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit

Lukovo u Novskoj središnja je i najveća manifestacija Grada Novske. I ove smo godine namjeravali nastaviti neprekinuti niz održavanja manifestacije te uz poštivanje svih epidemioloških preporuka na prikladan način održati manifestaciju Lukovo u Novskoj i proslaviti rođendan našeg Grada.

Vodeći se svim smjernicama, u potpunosti smo prilagodili sadržaj i organizaciju svih događanja u programu na otvorenom, u puno manjem obujmu nego proteklih godina, s mnoštvom manjih sadržaja, bez događanja koja okupljaju veći broj ljudi i bez sadržaja u zatvorenom prostoru. Manifestacija je organizirana, pripremne radnje u potpunosti su odrađene kako bismo mogli realizirati program ovog vikenda, no nažalost, manifestaciju ipak nećemo moći održati.

Zbog pogoršane epidemiološke situacije vezane uz zaraznu bolest COVID-19 i temeljem procjene nadležne epidemiološke službe Zavoda za javno zdravstvo Sisačko moslavačke županije nije izdana suglasnost za održavanje manifestacije Lukovo u Novskoj od 16. do 18. listopada 2020. godine u organizaciji Turističke zajednice Grada Novske.

Zahvaljujemo se na razumijevanju i nadamo se da se sljedeće godine vidimo na Lukovu u Novskoj.