Kralja Tomislava 2

44330, Novska

+385 (0) 44 600 062

Nazovite nas

Pon - Pet: 7:00 - 15:00

Naše radno vrijeme

Posljednje objave

Uklade – Više od kvarta

Lijepo vrijeme napokon je stiglo, dani su duži, a to znači da su u tijeku i omiljena kvartovska druženja. Družimo se na

POZIV NA PRETHODNU PROVJERU ZNANJA I SPOSOBNOSTI (PISANO TESTIRANJE I INTERVJU) – Voditelj/ica funkcionalnog marketinga i projektnog planiranja

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit

Na temelju članka 40. Statuta Turističke zajednice Grada Novske („Službeni vjesnik“ Grada Novske 58/20) i temeljem odluke Turističkog vijeća TZG Novske donesene temeljem članka 23. Statuta Turističke zajednice Grada Novske („Službeni vjesnik“ Grada Novske br. 58/20) i zapisnika Povjerenstva za provođenje postupka javnog natječaja za zasnivanje radnog odnosa na neodređeno vrijeme na radnom mjestu Voditeljica funkcionalnog marketinga i projektnog planiranja u službu, dana 9. kolovoza 2021. godine, upućuje se

POZIV NA PRETHODNU PROVJERU ZNANJA I SPOSOBNOSTI
(PISMENO TESTIRANJE I INTERVJU )

I.
Pismeno testiranje provodi se za kandidatkinje koja ispunjavaju formalne uvjete Javnog natječaja za zasnivanje radnog odnosa na neodređeno vrijeme na radnom mjestu Voditeljica funkcionalnog marketinga i projektnog planiranja, na neodređeno vrijeme, uz probni rok od 6 mjeseci u Turističkoj zajednici Grada Novske.
Na pismeno testiranje pozivaju se:
• Monika Ličanin
• Irena Matijašević
• Snježana Sabo
• Elena Šoronda
Kandidatkinje koja ispunjavaju formalne uvjete javnog poziva obaviještene su i telefonskim putem.

II.
Kandidatkinje pozvane na pismeno testiranje za prijam na radno mjesto Voditeljice funkcionalnog marketinga i projektnog planiranja, trebaju doći u Gradsku vijećnicu Grada Novske, Trg dr. Franje Tuđmana 2, dana 19. kolovoza 2021. godine (četvrtak), u 11:00 sati.
Testiranje će započeti u 11:00 sati i trajati 60 minuta. Na testiranje je potrebno ponijeti osobnu iskaznicu i kemijsku olovku. Ne postoji mogućnost naknadnog pisanog testiranja.
S kandidatkinjama koje ostvare najmanje 50% bodova na pisanom testiranju isti dan Povjerenstvo će obaviti intervju, od 13:00 sati.
Ovaj poziv objavljuje se na web stranici Turističke zajednice Grada Novske www.novskaturist.hr

Turistička zajednica Grada Novske

Povjerenstvo za provedbu javnog natječaja