Kralja Tomislava 2

44330, Novska

+385 (0) 44 600 062

Nazovite nas

Pon - Pet: 7:00 - 15:00

Naše radno vrijeme

Posljednje objave

ambar

Humanitarna akcija

Suradnjom Turističke zajednice Grada Novske, komunalnog poduzeća Novokom Novska i Osnovne škole Novska te Tamburaškog sastava Ambar uspješno je odrađena Humanitarna akcija

Izbor za Najljepši advent

Grad Novska je jedan od 33 grada uključena u izbor za Najljepši advent! Podržite svoj grad klikom na ”sviđa mi se” na

Natjecanje u kuhanju vina

Vratimo se u vrijeme održavanja događaja Natjecanja u kuhanju vina i ponovimo isti zaključak… Zima u Novskoj, Novljanski ćošak i kuhano vino

Sveti Nikola i Krampus

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on reddit
Reddit

U sklopu manifestacije Zima u Novskoj Turistička zajednica Grada Novske organizirala je za naše najmlađe događaj U društvu Svetog Nikole i Krampusa. Pozvani su bili svi, dobri i zločesti, nije se sudilo nikome i svi su bili zabavljeni. Djelatnici JVP Novska odradili su vrhunski posao na tajnom zadatku u ulozi Svetog Nikole i Krampusa.

Turistička zajednica Grada Novske im je zadala pune ruke posla, pristigla su im djeca iz Dječjeg vrtića, Katoličke osnovne škole Novska i Osnovne škola Novska, sveukupno preko 300 djece. Obzirom da su svi bili jako dobri, Krampus je ostavio sve šibe kod kuće, a Sveti Nikola poklonio im je slatkiše.

Foto kutak privukao je mnoge prolaznike koji su probudili dijete u sebi, doveli svoje najmlađe, pojeli bombone i fotografirali se u prigodno uređenoj snježnoj kupoli i snježnim saonicama.

Prenosimo Vam poruku Svetog Nikole i Krampusa: „Vidimo se sljedeće godine, budite dobri… ili nemojte!“