Kralja Tomislava 2

44330, Novska

+385 (0) 44 600 062

Nazovite nas

Pon - Pet: 7:00 - 15:00

Naše radno vrijeme

Posljednje objave

Uklade – Više od kvarta

Lijepo vrijeme napokon je stiglo, dani su duži, a to znači da su u tijeku i omiljena kvartovska druženja. Družimo se na

Natjecanje u kuhanju vina

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit

Vratimo se u vrijeme održavanja događaja Natjecanja u kuhanju vina i ponovimo isti zaključak… Zima u Novskoj, Novljanski ćošak i kuhano vino kombinacija je za super provod! Ekipa Kursađije osvojila je svojim smislom za humor, Katarine su pokazale kako žene odrađuju sve kako treba dok je ekipa, odnosno jedan član, HSS-a odradio vrhunski posao. Plameni jazavac nas je zapalio svojim pobjedničkim vinom, a ekipa Vještice, plus-minus koji Vještac, napravila je pravu atmosferu za ples i slavlje.

Ekipa Vinoljupci pokazali su svoje ljupko znanje u kuhanju vina i servirali ukusne kolačiće, kod ekipe Udruga mladih kuhanog vina nije nedostajalo dok kod ekipe Duo Pegla niste znali što bi prije – popili čašicu ukusnog kuhanog vina ili pojeli pečenu kobasicu.

Hvala svima na sudjelovanju i čestitke na osvojenim nagradama! Posebno veliko bravo ekipi Vještice na osvojenom prvom mjestu u kategoriji kuhanja crnog vina i ekipi Plameni jazavac na osvojenom prvom mjestu u kategoriji kuhanja bijelog vina – zna se tko je slavio do kraja!

Posebnu čar natjecanju dala je voditeljica Nikolina sa Radio postaja Novska, a za fotografije se pobrinuo svima znan fotograf Željko Sajko-Saja.