Kralja Tomislava 2

44330, Novska

+385 (0) 44 600 062

Nazovite nas

Pon - Pet: 7:00 - 15:00

Naše radno vrijeme

Posljednje objave

Uklade – Više od kvarta

Lijepo vrijeme napokon je stiglo, dani su duži, a to znači da su u tijeku i omiljena kvartovska druženja. Družimo se na

Nagradna akcija: Zajedno za naselje!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit

Turistička zajednica Grada Novske poziva sve mjesne odbore da se prijave na nagradnu akciju za unapređenje kvalitete života u naselju – Zajedno za naselje!

Prijavite svoje naselje do 01.04.2022. za sudjelovanje! Ispunite prijavni obrazac, smislite ideju, akciju, radionicu, događaj ili nešto slično s ciljem unapređenja kvalitete života u naselju. Ne propustite priliku učiniti dobro za svoju zajednicu i pritom osvojiti jednu od tri novčane nagrade. Prvi korak su prijave, zatim slijedi realizacija ideja prijavljenih mjesnih odbora koje će po završetku pregledati povjerenstvo za ocjenjivanje, na samom kraju je proglašenje pobjednika i dodjela novčanih nagrada.

zajedno-za-naselje

Nagradna akcija će trajati do 01.09.2022., što znači da će svi prijavljeni imati priliku u najdužem mogućem roku od pet mjeseci za izvršiti svoje ideje. Budite maštoviti, domišljati i aktivni, uz malo truda napravite pozitivnu promjenu u mjestu u kojem živite. Turistička zajednica Grada Novska vam stoji na raspolaganju za sve potrebne savjete i informacije.

Za više detalja i prijave za sudjelovanje, u nagradnoj akciji Zajedno za naselje, javite se u Turističku zajednicu Grada Novske na broj telefona 044 600 – 062 ili na e-mail: info@novskaturist.hr

Preuzmite prijavni obrazac na poveznici ispod (potrebno ispuniti i dostaviti najkasnije do 01.04.2022. u Turističku zajednicu Grada Novske, na adresu Kralja Tomislava 2)