Kralja Tomislava 2

44330, Novska

+385 (0) 44 600 062

Nazovite nas

Pon - Pet: 7:00 - 15:00

Naše radno vrijeme

Posljednje objave

Koncert Ansambla narodnih plesova i pjesama Hrvatske LADO

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit

Otvaramo sezonu koncerata svima znanim Ansamblom LADO! Iznenađenje – osiguran vam je besplatan ulaz! Najavili smo vam njihov koncert ”Veliko je sad veselje“ i nadamo se da ste si u kalendare zabilježili 28.04.2022. u 19 sati u Crkvi blaženog Alojzija Stepinca!

Vjerujemo da u vašoj obitelji postoji bar jedna osoba koja bi uživala u njihovoj pjevačkoj izvedbi, obavijestite sve, okupite društvo i uživajte u koncertu. Ansambl LADO sa svojim uskrsnim gostovanjima iznenadit će publiku čak i u Rimu, što i vi ne bi uživali u najljepšim primjerima hrvatske glazbene baštine. Pozivamo vas da uživo poslušate izvedbu pjesama s albuma koji je izdan 2021. godine. Koliko je dobar govori sam za sebe – proglašen je najboljim folklornim albumom, dobitnik ovogodišnjeg Porina i predstavlja prvi album uskrsne tematike u tradiciji ansambla dugoj preko 70 godina. Vidimo se na koncertu!

Najnovija informacija za besplatan ulaz vezana je za novonastale promjene i odluke Stožera civilne zaštite RH. Obzirom da se većina mjera ukida i nisu potrebne Covid potvrde osiguran vam je besplatan ulaz, ali zbog ograničenog broja mjesta preuzmite na vrijeme besplatnu ulaznicu za koncert!

Ulaznice možete preuzeti od 20.04. do 27.04. radnim danom od 7 do 15 sati u Turističkoj zajednici Grada Novske na adresi Kralja Tomislava 2. Mala napomena, jedna osoba može preuzeti 2 ulaznice.