Kralja Tomislava 2

44330, Novska

+385 (0) 44 600 062

Nazovite nas

Pon - Pet: 7:00 - 15:00

Naše radno vrijeme

Posljednje objave

Uklade – Više od kvarta

Lijepo vrijeme napokon je stiglo, dani su duži, a to znači da su u tijeku i omiljena kvartovska druženja. Družimo se na

LADO

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit

Nakon ukinutih mjera i Covid potvrda obradovalo nas je navijestiti vam koncert Ansambla narodnih plesova i pjesama Hrvatske LADO. Bila je velika čast ugostiti međunarodno poznat Ansambl LADO i postati jedna od destinacija njihovih uskrsnih gostovanja.

Nadamo se da ste uživali u koncertu, donosimo vam fotografije i sveukupan uvid u održani koncert u Crkvi Blaženog Alojzije Stepinca u Novskoj. Koncert je organiziran u suradnji Turističke zajednice Grada Novske, župe Blaženog Alojzije Stepinca i grada Novske. Ulaznice su bile besplatne i drago nam je što se odazvao veliki broj ljudi zainteresiran za izvedbu albuma “Veliko je sad veselje – hrvatske uskrsne pučke popijevke” koje prenose svu ljepotu hrvatskih tradicijskih napjeva. Svojim nastupom i predstavljanjem, prvog albuma uskrsne tematike u tradiciji ansambla, još jednom su dokazali da su opravdano osvojili ovogodišnji Porin.

Članovi Ansambla LADO unijeli su ugodnu atmosferu u Crkvu blaženog Alojzije Stepinca, privukli su raznoliku publiku te ostavili odličan dojam za daljnju suradnju i nove prilike za gostovanje. Hvala svim članovima Ansambla LADO, kao i svim posjetiteljima što su bili dio ovog događanja.