Kralja Tomislava 2

44330, Novska

+385 (0) 44 600 062

Nazovite nas

Pon - Pet: 7:00 - 15:00

Naše radno vrijeme

Posljednje objave

Održan korizmeni koncert Ansambla LADO

U susret najvećem kršćanskom blagdanu, u subotu 23. ožujka 2024. godine u punoj crkvi bl. Alojzija Stepinca, održan je korizmeni koncert glasovitog

Korizmeni koncert Ansambla LADO u Novskoj

„O, Isuse daj mi suze“ korizmeni je koncert Ansambla LADO kojim se programski započinje obilježavanje 75. obljetnice umjetničkog djelovanja jedinog profesionalnog folklornog

Gospa Fatimska

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit

Mještani Paklenice u suradnji s Mjesnim odborom Paklenica, Turističkom zajednicom Grada Novske i gradom Novska obilježili su Gospu Fatimsku održavanjem međunarodne smotre folklora.

U malom mjestu Paklenica, nedaleko Novske, mještani su se sa svojim gostima okupili u velikom broju i uživali u nastupu čak sedam kudova, pjevačkom nastupu ŽPS Đurđice, zvukovima tambura dva tamburaška sastava i pjevačkog nastupa gošće iz Slovenije, Jasmine Ilić. Zahvale svima na sudjelovanju i posjeti, a ponajviše Vladi Žižku, mještaninu Paklenice koji je dobrom voljom pokrenuo ovo okupljanje i još jednom pokazao svoj humanitarni duh.

Već sada vas pozivaju na okupljanje sljedeće godine, a kako ime je bilo u subotu 14.05.2022. možete pogledati na fotografijama.