Kralja Tomislava 2

44330, Novska

+385 (0) 44 600 062

Nazovite nas

Pon - Pet: 7:00 - 15:00

Naše radno vrijeme

Posljednje objave

Predstavljanje projekta Panorama 360 Novska

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit

Želite pogledati i/ili nekome prikazati Novsku na zanimljiv multimedijalni video način?
Ako je vaš odgovor potvrdan, pozivamo vas da pogledate video sadržaje koji se nalaze na službenoj Internet stranici Turističke zajednice Grada Novske – novskaturist.hr.

Danas je održano predstavljanje nastalih video uradaka u Gradskom kinu Novska, a više o projektu saznajte u daljnjem tekstu.
Video sadržaji nastali su kroz projekt Panorama 360 Novska u suradnji s Tvornicom kadrova, dok se za glazbenu podlogu pobrinuo Allegro sound&light. Cilj projekta bio je stvoriti video uratke kojima se promovira grad Novska te turistička ponuda grada s naglaskom na Lukinu zagonetnu stazu koja obuhvaća spoj modernog pristupa prikaza povijesti. Također tu je i prikaz prepoznatljive kulture, gospodarstva i sadržaja za mlade.

Ukoliko će vam isti koristiti za razne prezentacije grada, slobodni ste ih koristiti uz obavezno navođenje preuzeto sa www.novskaturist.hr. Jedno je sigurno, djelatnice Turističke zajednice Grada Novske video uratke će koristiti za promidžbu grada na raznim gostovanjima, sudjelovanjima na sajmovima, najavama događanja kao i svim ostalim popratnim događanjima na kojima se ukaže prilika.
Posebno zahvale idu svima koji su sudjelovali u snimanju što uključuje sve gradske ustanove, brojne tvrtke, udruge, obrte, obiteljska poljoprivredna gospodarstva i volontere.