Kralja Tomislava 2

44330, Novska

+385 (0) 44 600 062

Nazovite nas

Pon - Pet: 7:00 - 15:00

Naše radno vrijeme

Posljednje objave

Održan korizmeni koncert Ansambla LADO

U susret najvećem kršćanskom blagdanu, u subotu 23. ožujka 2024. godine u punoj crkvi bl. Alojzija Stepinca, održan je korizmeni koncert glasovitog

Korizmeni koncert Ansambla LADO u Novskoj

„O, Isuse daj mi suze“ korizmeni je koncert Ansambla LADO kojim se programski započinje obilježavanje 75. obljetnice umjetničkog djelovanja jedinog profesionalnog folklornog

Stiže Ljeto u Novskoj

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit

Što sve možete očekivati za početak Ljeta u Novskoj?
Turistička zajednica Grada Novske u potpunosti je posvećena održavanju programa Ljeta u Novskoj. Veseli nas iskazani interes građana, udruga, volontera i svih ustanova koje sudjeluju u provedbi zanimljivosti koje smo vam pripremili.

Ljeto u Novskoj započinje otvorenjem 17.06.2022. u gradskom parku i to glazbenim nastupima od 18h kada će zapjevati i zasvirati grupa A.R.T., dok od 20h nastupa Eletric Corn – skupina glazbenika koja izvodi funk, soul, disko glazbu 70-ih, 80-ih i 90-ih ali i plesne hitove današnjice. Zato pripremite se na funky otvorenje Ljeta u Novskoj!

Drugi dan, 18.06.2022. također u gradskom parku očekuje vas zabava od 16h, vjerujemo da već znate o čemu je riječ. Prvom Street Art Festival u gradu. Ipak je ovo Europska godina mladih, stoga u stilu zabave za mlade i sve one koji se tako osjećaju, pridružite nam se i zabavite!

Detaljnije o Street Art Festivalu i što sve možete očekivati?
Duboko udahnite, krećemo: grafitere koji stvaraju umjetnička djela – Alen Miler (jedan od ponosnih autora knjige koja po prvi put objedinjuje radove gotovo cjelokupne hrvatske graffiti scene „Blackbook Croatia“), izložbu radova, razne aktivnosti i natjecanja sportskih udruga Zajednice sportskih udruga Grada Novske, aktivnosti za mlade i najmlađe – natjecanje u gađanju balona i/ili bacanju aviona od papira, križić-kružić, skakanje u napuhancu, tu je i ugostiteljska ponuda lokalnih ugostitelja – gladni i žedni nećete biti, a za dodatnu atmosferu pobrinut će se i ulični zabavljači iz Cirk Pozor.

Ok, idemo dalje… tu su i naše Novljanske mažoretkinje sa svojim zanimljivim radionicama, kao i Gradska knjižnica Novska te Park prirode Lonjsko polje, oni znaju kako spojiti zabavu i rad i dobiti zabavnu radionicu. Šećer na kraju je ekipa iz Glazbene škola u Novskoj i Škola Pop Rocka sa svojim glazbenim radionicama i nastupima.

Budite spremni i za koncert u 20h u gradskom parku kada nastupa simpatična ekipa i totalno cool Igor Drvenkar & band koji je prepoznat u glazbenim krugovima pa je često sudjelovao u velikim projektima poput “A strana” te mjuziklima “Uskrsli” i “Jesus Christ Superstar”.
Sve što nam preostaje je dočekati otvorenje i uživati u Ljetu u Novskoj, budite nam dragi gosti!