Kralja Tomislava 2

44330, Novska

+385 (0) 44 600 062

Nazovite nas

Pon - Pet: 7:00 - 15:00

Naše radno vrijeme

Posljednje objave

Uklade – Više od kvarta

Lijepo vrijeme napokon je stiglo, dani su duži, a to znači da su u tijeku i omiljena kvartovska druženja. Družimo se na

Otvorenjem klizališta 10. prosinca započinje Zima u Novskoj!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit

Novska, 07.12.2022. – Zimskim radostima vesele se svi, mali i veliki, a Zimi u Novskoj vesele se svi stanovnici Grada Novske kao i posjetitelji iz lokalnih mjesta. Djelatnice Turističke zajednice Grada Novske u suradnji s Gradom Novska i djelatnicima Novokoma Novska pobrinut će se za uređenje grada u blagdanskom duhu te gradski park Novska pretvoriti u „Mini ledeni park“. Naoružajte se osmijehom, dobrom voljom i blagdanskim raspoloženjem te posjetite klizalište u gradskom parku Novska od 10. prosinca 2022. godine do 08. siječnja 2023. godine.

Postavljenim klizalištem koje glasi kao jedno od većih i ljepših klizališta na otvorenom s ovog područja započinju i radosti Zime u Novskoj. Neki od vas možda po prvi put stanu na led u „Mini ledenom parku“. Prilika je prava da povedete svoje društvo, obitelj i djecu koja će, vjerujemo, biti nezasitna klizanja osobito uz pripremljen animacijski program na ledu. Klizaljke i očišćen led spremno će vas čekati, vatrica ugrijati, a ugostiteljska ponuda hrane i toplih pića te ponuda blagdanskih suvenira upotpuniti dojam i ugođaj.
„Ovogodišnji program Zime u Novskoj donosi brojne atrakcije za sve generacije. Nezaobilazan dio programa je svakako dječji doček Nove godine, ali i onaj za odrasle uz vatromet u ponoć!“, rekla je direktorica Turističke zajednice Grada Novske, Marija Kos Šaka.

Tijekom prosinca 2022. godine očekujte Novsku obasjanu toplinom blagdanskog svjetla, predstave za sve uzraste, glazbene nastupe KUD-ova, crkvenih i dječjih zborova te lokalnog benda Christmas Cherry Duo, TS Želja te TS Ambar. Organizirana je i humanitarna prodaja božićnih ukrasa i božićni sajam, razne kreativne radionice, pričaonice, natjecanje na ledu te zabavni sadržaj za najmlađe u društvu vilenjaka. Također, djeca će imati priliku posjetiti i kuću Djeda Božićnjaka 16. i 17. prosinca, a odrasli se okušati u natjecanju i degustiranju kuhanog vina 07. siječnja. Nekoliko prikladno ukrašenih foto kutaka spremno će čekati na vašu posjetu. Šetnja gradom neka se pretvori u priliku za stvaranje novih blagdanskih uspomena na Zimi u Novskoj.