Kralja Tomislava 2

44330, Novska

+385 (0) 44 600 062

Nazovite nas

Pon - Pet: 7:00 - 15:00

Naše radno vrijeme

Posljednje objave

Uklade – Više od kvarta

Lijepo vrijeme napokon je stiglo, dani su duži, a to znači da su u tijeku i omiljena kvartovska druženja. Družimo se na

Zabavna Zima u Novskoj u Mini ledenom parku

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit

Stvaranje lijepih blagdanskih uspomena na manifestaciji Zima u Novskoj započelo je u društvu Svetog Nikole i Krampusa 6. prosinca 2022. godine gdje su Sveti Nikola i Krampus dočekivali djecu u prikladno ukrašenom blagdanskom prostoru. Djecu su zabavljali i vilenjaci koji su im dijelili slatkiše, upisivali ih u knjigu dobrih i zločestih, a pravi sretnici osvojili su i dodatni slatki poklon.

Posebne zahvale idu JVP Novska koja u suradnji s djelatnicama Turističke zajednice Grada Novske već tradicionalno sudjeluje u programu Svetog Nikole i Krampusa. Veliki broj roditelja sa djecom uživali su u zgodama Svetog Nikole i nezgodama Krampusa.

Posebnost manifestacije Zima u Novskoj 2022. godine započela je u gradskom parku Novska otvorenjem klizališta 11. prosinca, kada je gradski park postao ”Mini ledeni park”! Otvorenje je započelo zabavnim skečom i animacijom za djecu. Kostimirani snjegović i vilenjaci klizali su zajedno sa posjetiteljima uz glazbu prikladnu za dječji hoki-poki na ledu, uživalo se uz pjesme novljanskih KUD-ova, puštanje svjetlećih balona te ugostiteljsku ponudu hrane i pića. Do samog kraja stajalo se u redu za klizaljke, sve dok program nije završio zabavom u božićnim puloverima i kapicama uz domaće trash hitove. Neka vas osjećaj blagdanske sreće svakom prilikom dovede u ”Mini ledeni park” gdje ćete pronaći zabavu za sve uzraste.

Kuća Djeda Božićnjaka svakako je najposjećenija u blagdansko razdoblje, 16. i 17. prosinca djeca su imala priliku fotografirati se s Djeda Božićnjakom, počastiti se slatkišima i šapnuti vilenjacima svoje želje. Još jedan vikend u gradu Novska bio je prava prilika za uživati u ”Ledenoj zabavi” – natjecanju na ledu na klizalištu, osvojiti bogate nagrade, poslušati božićne pjesme Glazbene škole u Novskoj, Mješovitog pjevačkog zbora ”Lira” iz Lipovljana te Crkvenog župnog zbora sv. Luke i Dječjeg zbora Lukići.

Ugostiteljske ponude toplih pića, slanih i slatkih delicija nije nedostajalo, a božićni pokloni kupovali su se na mini božićnom sajmu koji je krasila ponuda rukotvorina lokalnih poduzetnika. Klizalište je otvoreno do 8. prosinca 2023. godine, a prema programu manifestacije ”Zima u Novskoj” slijedi Humanitarna prodaja božićnih ukrasa učenika Srednje škole Novska – 21. i 22. prosinca u gradskom parku uz klizalište. Također možete očekivati posebno veselje uoči proslave Nove godine u ”Mini ledenom parku” – 31. prosinca kada će se održati doček dječje Nove godine od 11:00-13:00 sati te doček Nove godine uz Tamburaški sastav Želja od 22:00-01:00h! Naravno, neizostavan je i novogodišnji vatromet u ponoć!