Kralja Tomislava 2

44330, Novska

+385 (0) 44 600 062

Nazovite nas

Pon - Pet: 7:00 - 15:00

Naše radno vrijeme

Posljednje objave

Uklade – Više od kvarta

Lijepo vrijeme napokon je stiglo, dani su duži, a to znači da su u tijeku i omiljena kvartovska druženja. Družimo se na

Klizalište na Zimi u Novskoj pravo je mjesto za posjetiti i osjetiti blagdansku čaroliju!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit

Klizalište na otvorenom u Novskoj jedno je od većih na ovim područjima i privlači brojne posjetitelje na Zimu u Novskoj! Ako volite klizanje, bili djeca ili odrasli, na klizalištu u gradskom parku u Novskoj možete uživati od 3. prosinca 2023. godine sve do 14. siječnja 2024. godine.

Klizalište je smješteno u Mini ledenom parku koji je svake godine ukrašen prikladnim božićnim ukrasima stvarajući poseban blagdanski ugođaj kojemu rijetko tko može odoljeti. Lokalni ugostitelji pripremaju crno i bijelo kuhano vino te vruću čokoladu, a neizostavne su slatke i slane delicije poput germknedli, fritula, hot-doga ili pečenih kobasica sa kupusom.


Program Zime u Novskoj donosi ponešto za sve uzraste, kreativne radionice, pričaonice, plesne i glazbene nastupe, predstave te sportska događanja. Posebno ističemo Božićni koncert Ansambla LADO koji će se održati 11. prosinca od 19 sati u Crkvi bl. Alojzija Stepinca, zatim zabavni program na klizalištu u Mini ledenom parku 16. prosinca od 18 sati, kao i Doček dječje Nove godine 31. prosinca od 12 sati. Već tradicionalno i dobro posjećeno Natjecanje u kuhanju vina održat će se 13. siječnja 2024. godine od 19 sati, također kod klizališta.

Posjetite Zimu u Novskoj i uživajte u blagdanskim čarima!