Kralja Tomislava 2

44330, Novska

+385 (0) 44 600 062

Nazovite nas

Pon - Pet: 7:00 - 15:00

Naše radno vrijeme

Posljednje objave

Uklade – Više od kvarta

Lijepo vrijeme napokon je stiglo, dani su duži, a to znači da su u tijeku i omiljena kvartovska druženja. Družimo se na

Održan Sportski dan na Novljanskom jezeru

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit

U nedjelju, 2. lipnja na Novljanskom jezeru, u organizaciji Turističke zajednice Grada Novske održan je Sportski dan. Zabavno-sportski događaj, jedan od prvih u nizu u okviru manifestacije Ljeto u Novskoj okupio je brojne zainteresirane građane, roditelje i djecu i sve one natjecateljskog duha. Bila je to prilika za druženje građana svih dobi kroz sportsku rekreaciju i opuštanje u prirodi. Dan je započeo biciklijadom prema Novljanskom jezeru, a vozio je i turistički vlakić.

Zelena površina Novljanskog jezera pretvorena je u zabavni izazovni poligon za igre, a prijavljeni natjecatelji podijeljeni u tri kategorije svoju spretnost pokazali su u igrama: interaktivna arena, cash box, pikado i poligon spretnosti koji se sastojao od još četiri igre.

U kategoriji od 7-10 godina zlatnu medalju osvojila je ekipa pod nazivom Marenići, koji su ujedno bili i jedini natjecatelji u toj kategoriji.
U kategoriji od 11-15 godina prvo mjesto odnijela je ekipa pod nazivom Somovi, drugo mjesto KYG-NBA, a treće mjesto osvojila je ekipa Thunders.
U kategoriji 16+ prvo mjesto osvojila je ekipa Šahisti, drugo mjesto ekipa Tulipani, a treće mjesto zauzela je ekipa Sneki.

Najmlađi su se zabavljali na napuhancu i dječjem igralištu, a odrasli na terasi uz ugostiteljsku ponudu. Tijekom dana održano je i pojedinačno brzopotezno natjecanje u šahu u organizaciji Šahovskog kluba Obrtnik Novska.
Sunčani nedjeljni dan protekao je u zabavi, rekreaciji i ugodnom druženju do popodnevnih sati.

Fotografije: Tomislav Koran