Kralja Tomislava 2

44330, Novska

+385 (0) 44 600 062

Nazovite nas

Pon - Pet: 7:00 - 15:00

Naše radno vrijeme

Posljednje objave

Održan korizmeni koncert Ansambla LADO

U susret najvećem kršćanskom blagdanu, u subotu 23. ožujka 2024. godine u punoj crkvi bl. Alojzija Stepinca, održan je korizmeni koncert glasovitog

Korizmeni koncert Ansambla LADO u Novskoj

„O, Isuse daj mi suze“ korizmeni je koncert Ansambla LADO kojim se programski započinje obilježavanje 75. obljetnice umjetničkog djelovanja jedinog profesionalnog folklornog

Ljeto u Novskoj 2021.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit

Manifestacija Ljeto u Novskoj 2021. završila je Pop rock open stage-om.

Uz nastupe polaznika Pop rock škole u Novskoj, novljanskog benda Another rock trio, Pop rock Open stage obilježio je koncert grupe Leteći odred.

Ovogodišnja manifestacija Ljeto u Novskoj započela je otvorenjem u gradskom parku koji je za tu priliku postao prava ljetna pozornica uz koncerte Denisa i Brune i Another rock tria. Vikend otvorenja nastavljen je obilježavanjem Svjetskog dana glazbe uz tamburaške koncerte TS Ambar i TS Galop. Ljeto u Novskoj predstavilo nam je i članove tamburaškog ansambla Golden Strings Orchestra iz Osijeka.

U programu manifestacije našla su se i ove godine kvartovska druženja – po četvrti put družili smo se u Ulici kralja Zvonimira uz Više od šljive, Nova Subocka nas je ugostila po drugi put uz Više od naselja, a po prvi puta smo organizirali i Više od šljive u Rajiću.

Zabavno edukativni sadržaji uključivali su Ljeto u knjižnici, Knjižnicu na plaži, Međunarodni izviđački kamp Dupin i Kino pod zvijezdama.

Radio postaja Novska obilježila je svoj 30. rođendan, a nakon godinu dana pauze, Atletski klub NOGA uspješno je organizirao Novska run vol.6.

Tijekom cijele manifestacije održani su i brojni sportski i zabavni sadržaji u organizaciji naših udruga i ustanova te Sportski dan na jezeru, a održan je i X. Vatrogasni izazov Novska – Kutina.